Ældreboligerne - Driftspersonalet

Personalet

Baunevangens Ældreboliger deler ejendomskontor og personale med Baunevangen og Hvidovreparken.

Personalet

De ansatte på ejendomskontoret og i marken...
- mus på foto for at se medarbejderens primær arbejdsområde og opgaver!

Sussi Berger Lægg

Driftsleder

Den 1. juli 2017 overtog Sussi Berger Lægg stillingen som driftsleder for afdelingerne. Sussi Berger Lægg har siden juli måned 2016 varetaget stillingen som driftsle-derassistent i Hvidovre Boligselskab. Sussi er ansvarlig for den daglige drift herunder, fraflytningssyn, indflytningssyn, forsikringssager, håndværkertilsyn, samt vedligeholdelse, renholdelse og rekvirering af håndværkere, i de 3 boligafdelinger.

Christina Hansen

Driftslederassistent

Christina Hansen er tiltrådt som ny driftslederassistent den 1. september 2017. Christina kommer fra en stilling som Serviceassistent i Holbæk Boligselskab. Driftsleder- assistenten er driftslederens stedfortræder og varetager derfor også opgaver if. med fraflytningssyn, indflytningssyn, forsikringssager, bogføring, rekvirering af håndværkere m.m.

Jan Christensen

Servicemedarbejder

Jan startede i Hvidovre Boligselskab i 1999. Jan er tilknyttet området Hvidovrevej 111-121 og 123A-127C samt Hvidovregade 14C-18B, hvor han sørger for renholdelse, vedligeholdelse, glatførerbekæmpelse og beboerservice.

Rene Jakobsen

Servicemedarbejder

Rene startede i Hvidovre Boligselskab i 2007. Rene sørger for renholdelse, vedligeholdelse, glatførerbekæmpelse og beboerservice i området M. Bechs Allé 12-120 samt ældreboligerne M. Bechs Allé 34A-34D, 100A-100M.

Jørgen Jørgensen

Servicemedarbejder

Jørgen startede i Hvidovre Boligselskab i maj 2015. Jørgen er tilknyttet området M. Bechs Allé 2-6, Præstemosen 1-15 og Hvidovrevej 142-156. hvor han sørger for renholdelse, vedligeholdelse, glatførerbekæmpelse og beboerservice.De adminisrative...

KAB: Bygge- og Boligadministration, som er vores administrationsselskab, varetager en række administrative og praktiske opgaver for Skårupvej og de øvrige afdelinger i Hvidovre Boligselskab. Til dette formål er ansat:

Søren Kjærsgaard Snarbjerg

Driftschef

Driftschefen (det er ham, som behandler diverse ansøgninger) kan efter aftale kontaktes via ejendomskontoret.

Mail: sks@kab-bolig.dk
Eller via kontaktformular på KAB-faneblad

Annette Birkov

Kundechef

Kundechefen har det overordnede ansvar for samarbejdet imellem KAB og Hvidovre Boligselskab. Herunder økonomi og drift.

Mail: abi@kab-bolig.dk

TOP