Ældreboligerne

Internet & TV

Med det formål at sikre stabil og billig service på det digitale område har boligselskabet etableret et bolignet som dækker alle boliger i Baunevangen og Ældreboligerne – også beboerhuset.
Gennem boligområdet og ind i dit lejemål er trukket en kabelforbindelse som forsyner boligen med internetforbindelse, kabel-tv og fastnet telefoni.

Kabel TV - Leverandør YouSee

Som foreningskunde via Baunevangens bolignet har du tv-pakke hos YouSee hvor der gælder særlige aftaler i forhold til pris og kanalpakker.
Også særlige aftaler vedrørende bl.a.Tv med Bland Selv.

Få den store oversigt hvor YouSees tilbud til Baunevangens bolignet
Kanalpakker

Kontakt YouSee

Kundeservice & Support:
Tlf. 70 70 40 40

YouSee webside:
Hjælp og support

Selvbetjening:
Log ind

Internet/bredbåndsforbindelse - Leverandør Parknet

Brugen af internettet er naturligvis meget varierende fra bolig til bolig. Bag den ene dør bliver nettet brugt et par gange om dagen til simple websøgninger og til netbank. Bag den næste dør er alle computere i gang – hele familien surfer, hører netradio, spiller online og ser web-tv samtidig – fra stuen, børneværelset og madopskrifter i køkkenet.

Leverandør er Parknet. Parknet giver adgang til en lynhurtig internetforbindelse på mindst 300 Mbit download og 300 Mbit upload, hvilket er rigeligt til på èn gang at streame film i HD, spille online mv.

Parknet begrænser ikke forbindelsen, så hastigheden vil ofte være langt højere.
Et abonnement på Parknet internet koster kr. 68,00 om måneden. Forbruget er frit.

For at tegne abonnement kontaktes Parknet brugerservice på mail brugerservice@parknet.dk eller evt. på telefon 36906000.
I øvrigt henvises til Parknets hjemmeside – parknet.dk

Fastnettelefoni - Leverandør Parknet

Hos Parknet kan du vælge mellem to abonnementer, som henholdsvis er målrettet brugere med et lavt eller skiftende forbrug, og brugere med et et højt taletidsforbrug. Der følger en række gratis tjenester med begge abonnementer.

  • Fleksibel taletid, hvor man betaler for det aktuelle forbrug,
  • Fri fastnettelefoni, hvor man betaler en fast månedlig pris.

Kontakt Parknet

Brugerservice: Tlf. 36 90 60 00

Parknet webside: Brugerservice

TOP