Baunevangen

Dartklub

Klubbens formål er at udbrede kendskab til dart blandt beboerne i Baunevangen og Hvidovre Parken. Lige så vigtigt er hyggeligt samvær og at lære andre mennesker at kende.

Baunevangens Dartklub af 1987

Formand: Bjørn Nybro Nielsen, Præstemosen 41, tlf. 28 27 34 46

Kasserer: Leif Schjerning, Præstemosen 57, tlf. 36 75 22 98

Best. medlem: Benny Østergaard, Præstemosen 81, tlf. 27 95 29 77

Klubaftener mandag fra kl. 19.00 til 22.00 fra september til maj.
Præstemosen 111A

Desuden onsdag formiddagsdart fra kl. 10.00 til 12.00 som er mest for efterlønnere og pensionister - af begge køn.

- måske er du også til pilekast og lidt fest?

Dart og klubliv

Klubben har vedtægter godkendt på en generalforsamling, torsdag d. 13. sep. 2001 - og som medlem kan optages personer der er fyldt 18 år og - bosiddende i Baunevangen, Hvidovre Parken og Baunevangens Ældreboliger.

Der afholdes ordinær generalforsamling hvert år i september, der indkaldes med 4 ugers varsel. Kontingentet udgør årligt kr. 100.00 - fordelt over 2 halvår.

Man går meget under et dartspil og der kræves koncentration og det bliver man tørstig af, så derfor sælger vi øl og vand – overskuddet fra dette salg går til klubbens arrangementer.

Vi har en intern turnering kørende for de medlemmer der ønsker at deltage. Her spilles både traditionel 501 dart, men også nye variationer, som "Mickey Mouse" og. lign.

Hvert år afvikles også et julearrangement med spisning, hvortil alle deltagere medbringer en indpakket gave af ca. kr. 20.00 - til terningespillet, som altid er en fornøjelig affære indtil æggeuret ringer.

En weekend i marts, afvikler vi mesterskaber i single for damer og herrer og mixdouble, her spilles der om guld, sølv og bronze i alle tre turneringer.

Hvert år - en lørdag i april, afvikles afslutningsfesten - et tilløbsstykke af rang. I år deltog 22 medlemmer.
Der startedes med velkomstdrink. forret, hovedret og dessert med tilhørende vine. Senere kaffe, the, cognac eller likør og ind imellem - overrækkelse af medaljer, præmier og diplomer.

Måske er du også til pilekast og lidt fest?

Så kig ind og få dig en test.
Alle boende i Baunevangen, Ældreboligerne og Hvidovre Parken er velkomne!

TOP